Bistronomic restaurant menus and a la carte menu

Starter-Main course or Main course-Dessert menu

Choose from starters, main courses and desserts on the slate
Served at lunchtime only, excluding weekends and public holidays

In addition, we suggest a wine and food pairing (1 glass) for 7.50 €

29,00

Menu Découverte

Starter - Main course - Dessert
Choose from our "à la carte" starters, main courses and desserts

In addition, we suggest a wine and food pairing (2 glasses) for 15.00 €

35,00

Menu Petite Grange

Starter - Main course - Cheese - Dessert
Choose from our "à la carte" starters, main courses and desserts

In addition, we suggest a wine and food pairing (3 glasses) for 25.00 €

44,00

Children's menu

Main course - Dessert

Served to young gourmets under the age of 10.

12,00

For the aperitif, to share...

Houmous de pois blonds de la Planèze served with homemade focaccia, Taggiasche olives and preserved tomatoes
9,00
Platter of PDO cheeses from our mountain pastures (Salers, Saint-Nectaire and Bleu d'Auvergne)
10,00
Board of local charcuterie (sausage, ham, dried bacon, black pudding)
12,00

Starter

Hay-smoked Cantal fritters, Pastoral herb salad
14,00
Cream of pumpkin soup, Crispy chestnut and foie gras ravioli, Bacon foam
20,00
Pressed pot-au-feu with horseradish, carrot-kumquat condiment
22,00

Main course

Maison Dupont Salers beef, Miso barley jus, Truffade
29,00
Braised leg of Laborie piglet, citrus fruit and celery fondant
30,00
Fish ‘back from the market’, Tarragon cabbage stew with smoked lobster
35,00

Cheese & Desserts

Platter of PDO cheeses from our mountain pastures (Salers, Saint-Nectaire and Bleu d'Auvergne)
10,00
"Poire ivre au vin chaud", Pistachio ice cream, Light ginger touch
10,00
Paris-Tournemire, praline ganache, Piedmont hazelnut ice cream, hot chocolate
12,00
Crispy rice pudding...
13,00

Extract from the wine list

Bordeaux Rouge AOC Château Haut-Moulin Vieilles Vignes, Blaye, Côte de Bordeaux, Bio
33,00
Vin de Loire Rouge AOC Saint-Nicolas de Bourgueil, « Gueulebée », Vieilles Vignes, La Chevallerie
27,00
Côte du Rhône Rouge AOP Vacqueyras « Domaine le Colombier, Vieilles Vignes, Bio
45,00
Bourgogne Rouge AOC Bourgogne, « Epineuil », Domaine Olivier Wartel
48,00
Languedoc-Roussillon Rouge AOC Faugères, « Les Moulins », Domaine de la Cottebrune
34,00
Vin du Sud-Ouest Rouge AOC Cahors, « Cuvée Origine », Château Vincens
25,00
AOC Côtes d’Auvergne, Cuvée Rouge « La Légendaire », Cave Desprat Saint-Verny
32,00
Bordeaux Blanc AOC Entre deux Mers, « Château Turcaud »
26,00
Vin de Loire Blanc AOC Menetou Salon, Domaine Durand
32,00
Côte du Rhône Blanc AOC Crozes Hermitage, « Essentiel », Domaine des Hauts Chassis
59,00
AOP Bourgogne Blanc « Aligoté », Maison Bouchard
32,00
IGP Pays d’Oc Blanc , Viognier « Les Déesses Muettes »
17,00
Côtes de Gascogne Blanc, « Chambre d’Amour », Domaine Osmin (vin tendre
29,00
Vin d'Auvergne Blanc VDP du comté Tolosan, Chardonnay, Gilles Monier
35,00
AOP Pic Saint Loup Blanc, « Domaine Sainte-Lucie d’Euzet », Languedoc Roussillon
22,00